Ballondecoraties - Ballonnenbogen - Ballonpilaren.

Vanaf dit jaar kunt u bij ons ook terecht voor leuke ballondecoraties. Denk hierbij aan:

* ballonnenbogen

* ballonpilaren

* tafeldecoratie

* heliumballonnen

* baby shower/kraamfeest

* ballonfiguren

* folieballonnen

Alles is in door u gekozen kleuren te maken. Zo gebruiken we pastelkleuren, metallic kleuren, maar ook mooie chroom kleurige ballonnen. Echt alles is mogelijk.

De prijzen van de ballonbogen starten bij een enkele boog ( te plaatsen voor bv een voordeur )vanaf 65,00. En zijn in meerdere kleuren aan te vragen.


De ballonpilaren zijn ongeveer 2.00 meter hoog en kunnen gemaakt worden in eveneens door u gekozen kleuren. De pilaren kunnen getopt worden met een top ballon of een in het thema gekozen folieballon. Prijzen zijn vanaf 35,00 zonder top ballon. Met topballon 37,50 en met een folieballon 40,00.

Heeft u zelf een specifieke wens voor een ballonnenboog of pilaar? Laat het ons dan vooral weten, dan kijken we samen wat we voor u kunnen betekenen.Daarnaast is het ook mogelijk om ons op locatie uit te nodigen. Op locatie kunnen we schminken, ballonfiguren maken of glittertattoos zetten. Leuk voor bijvoorbeeld een opening, een bruiloft of een andere feestelijke gelegenheid. Gegarandeerd succes! 

 

Informeer hierover vrijblijvend naar de mogelijkheden.