NIEUWS-NIEUWS-NIEUWS!!!!!!!


10 september 2017


Vanaf nu is het mogelijk om bij ons een Bubble Bumper Ball Party te vieren. Op dit moment zijn de bumper ballen een waanzinnige hit. Dit feestje is voor iedereen die een beetje sportief is, van een uitdaging houdt en zin heeft om vreselijk te lachen. Met de bubble ballen aan spelen we diverse games en natuurlijk staat er een potje bubble voetbal op de planning. Bij mooi weer lekker buiten, en in de herfst en wintermaanden lekker in de gymzaal. Kijk voor meer info onder het kopje kinderfeestjes.


13 september 2016

Wij mogen twee nieuwe feestjes toevoegen aan ons gevarieerde programma.

 We gaan vanaf nu op avontuur! Dit doen wij niet alleen, maar samen met Karel v/d Wereld. Hij heeft in het verleden veel aan kindertheater en speltheater gedaan en ik vind het natuurlijk helemaal geweldig dat hij dat in samenwerking met ons weer op pakt.

Ook nieuw is ons feestje Only for Girls.

Tijdens dit feestje komt alles aan bod waar echte Girls van houden. Zo komt er een heuse nagelstyliste en een visagiste langs om extra glamour aan dit feestje te geven.

Voor meer info over deze twee feestjes, kijk dan graag onder de kop kinderfeestjes.

24 oktober 2015

Vanaf vandaag hebben wij een heuse game ruimte. In deze ruimte hebben wij een flipperkast, een krokodillenspel, een kippenspel, een voetbaltafel, een dartbord en een sjoelbak geplaatst. Zo kunnen de kinderen zich ook heerlijk vermaken, wanneer er even opgeruimd moet worden, of vanwege het weer niet naar buiten kunnen.