Workshops en evenementen volwassenen

Bij ons kunt u niet alleen voor uw kinderen terecht, maar vind u ook de locatie voor een gezellige avond voor u zelf. Regelmatig organiseren wij gezellige workshops [ knutselavonden], maar ook word er van tijd tot tijd een foute avond georganiseerd, waarbij humor, muziek en gezelligheid bovenaan staan. Via facebook en deze pagina houden we u graag op de hoogte van onze plannen.

 

Het is ook mogelijk om met uw collega's, familie, vriendinnen of als vrijgezellenfeestje een gezellige avond te boeken. Tijdens deze avond gaan we eigenlijk hetzelfde te werk als bij een kinderfeestje, maar dan met een volwassen blik. Zo zal het thema van deze avond uitermate geschikt zijn voor de doelgroep, en ook de knutselactiviteit zal bestaan uit een waar pronkstuk voor in uw huis. Tijdens deze avonden staat met name gezelligheid bovenaan ons lijstje.

 

Heeft u zelf een idee voor een leuke avond? Schroom niet en laat het ons weten, wij zullen altijd kijken hoe we er met elkaar een geweldige avond van kunnen maken.