Kinderfeestjes & Themafeestjes.


U heeft bij het plannen van een kinderfeestje thema de keuze uit de volgende thema’s:

 • Let's sing and dance NIEUW!!
 • Frozen feestje.
 • Ridders en Prinsessen feestje.
 • Piraten feestje.
 • Pop-Rockster feestje.
 •  Kookfeestje, in combinatie met een leuke knutselactiviteit.
 • Beauty & Bubbles. 

 • Bubble Bumper Ball Party. 

 • Terug in de tijd. 

Let's sing and dance

Is uw dochter of zoon de hele dag aan het zingen en dansen? Dan is dit gave kinderfeest het beste feestje voor uw kind! De groep wordt, na het uitpakken van het cadeau en wat lekkers te eten hebben gekregen, in tweeën gesplitst. De ene groep gaat in de visagie, en de andere zal het lied, wat van te voren is afgestemd met elkaar, gaan oefenen met een zangcoach en gaan het dan echt opnemen in de thuisstudio. Hierna worden de groepen gewisseld. Als alles is opgenomen en iedereen mooi is opgedoft kan het dansen beginnen. Er wordt een simpele dans ingestudeerd, en als we de laatste generale repetitie hebben gehad wordt het geheel gefilmd. 

Tijdens het lekkere eten gaat de editor aan de slag en zet het geluid van de studio onder de dans van de kids.

Aan het einde van het feestje krijgen jullie een usb-stick met de videoclip mee naar huis. 

Bent u enthousiast geworden? Neem dan snel contact op! 


Prijs: U betaalt voor dit feestje een vast bedrag. De kosten voor dit feest bedragen €195,00. Ongeacht de grote van de groep.



Bubble Bumper Ball Party:

 Op zoek naar een origineel kinderfeestje voor uw kind? Bij ons kunt u nu kennismaken met bubble bal en onze bubble ballen. Ongetwijfeld dat dit een hilarisch feest zal worden.

Na het uitpakken van de cadeautjes en het eten van iets lekkers, vertrekken we met zijn allen en gaan we kennismaken met de bubble balls. Bij mooi weer gaan we lekker naar een open veld en bij slecht weer zoeken we de gymzaal op. In de herfst en wintermaanden spelen we altijd in de gymzaal.

Voordat we aan de diverse games beginnen, laat ik de kinderen eerst kennis maken met de bubble ballen. Vervolgens maken we ons klaar om diverse games te spelen. Een aantal van deze games zijn:

* Bumpertje

* Bubble voetbal

* Bubble estafette

* Verover de bal

Tussen de games door houden we even een pauze met wat te drinken en een zakje chips. Na zo'n anderhalf uur vertrekken we weer en sluiten we op onze eigen locatie af, met eten en een ijsje.

Dit feestje is geschikt voor kinderen van 9 tot 12 jaar. En is te boeken voor 6 tot 10 kinderen.

U betaalt voor dit feestje. De kosten voor dit feest bedragen € 189,50. Ongeacht de grote van de groep.

 

 

Beauty& Bubbles:

Ben jij helemaal gek van maskertjes, make-up, nagellak en alles wat met Beauty te maken heeft?? Dan is dit het feestje voor jouw en je vriendinnen!!

We starten de middag gezellig met wat drinken en wat lekkers. Vervolgens worden de cadeautjes uitgepakt. Na het uitpakken van de cadeautjes verplaatsen we ons naar de beauty tafel. Hier staat naast alle verzorgingsproducten ook voor iedereen een goed gevulde goodiebag klaar. 

Hier starten jullie met het verzorgen van jullie handen. Eerst gaan jullie handen in een lekker warm badje waarna jullie de handen even lekker kunnen scrubben. Daarna gaan we ze even lekker inmasseren met een heerlijke hand creme.  Wanneer je handen lekker zacht zijn gaan jullie je nagels verzorgen en lakken.

Na je handen, is je gezicht aan de beurt. Jullie beginnen met het reinigen van het gezicht om er vervolgens een maskertje op aan te brengen. Na het maskertje brengen we een dagcreme op en mogen jullie los gaan met de make-up.

Na de make-up mogen jullie bij elkaar de haren krullen, opsteken, stylen of vlechten. Uiteraard kunnen en willen wij dit ook bij jullie doen. Wanneer iedereen helemaal gestyled is, kan een fotoshoot natuurlijk niet uitblijven.  

We sluiten het feestje af met een gezellige pizza party. Hou je niet van pizza? Dan kan er natuurlijk ook voor frietjes of pannenkoeken gekozen worden.

Is dit jouw gedroomde kinderfeestje?? Informeer dan vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Deze Beauty Party is geschikt voor kinderen van 9 t/m 12 jaar en duurt ongeveer 3,5 uur.
Bij dit feestje moet de groep uit minimaal 8 kinderen bestaan.

Kosten voor dit feestje zijn €19,95 p.p.

 

Terug in de tijd:

Bij dit feestje nemen we jullie terug in de tijd. Samen met je vrienden spelen we de spelletjes van vroeger. Denk hierbij aan o.a. sjoelen, snoephappen, koekhappen, stoelendans, stopdans.... etc..

Jullie spelen de spellen tegen elkaar, met voor de winnaar een lekkere hoofdprijs. Maar niemand gaat natuurlijk met lege handen naar huis.

Als knutsel maken jullie je eigen boter kaas en eieren spel

Het feestje word afgesloten met frietjes of pannenkoeken en natuurlijk een lekker ijsje.

Kosten voor dit feestje zijn €17,00 p.p.

 

Frozen feestje:

Samen met je vriendinnetjes worden jullie omgetoverd tot Anna en Elsa en kunnen jullie wanneer je dit wilt ook geschminkt worden in de stijl van Frozen.

De ruimte zal feestelijk versierd zijn, overal kun je na het verkleden Olaf, Anna en Elsa tegenkomen.  Jullie mogen geschminkt worden in Elsa of Anna. Maar ook andere wensen zijn natuurlijk mogelijk.

Als knutselactiviteit maken we een leuke spiegel, of een sieradendoosje voor de meisjes en een zwaard voor de jongens. 

We spelen een stopdans en doen een spelletje waarbij iedereen een cadeautje kan winnen. Bij goed weer kan er uiteraard worden buiten gespeeld

Is het kind al een keertje eerder bij ons geweest, dan houden we uiteraard rekening mee en maken we in overleg een andere knutsel.

Kosten voor dit feestje zijn € 17,00 p.p.

 

Ridders, Prinsessen en Piraten:

Samen met je vriendjes en vriendinnetjes mogen jullie jezelf omtoveren tot ware ridders, prinsessen of piraten. 

Wanneer jullie dit willen, mogen jullie ook geschminkt worden. 

Als knutselactiviteit maken de ridders een heus zwaard en de prinsessen mogen een sieradenkistje of een spiegel versieren. 

Uiteraard zijn de spelletjes aangepast aan het  gekozen thema.

Kosten voor dit feestje zijn € 17,00 p.p.

 

 

Pop-Rockster:

Bij dit feestje worden jullie allemaal getransformeerd tot gave rocksterren. Jullie mogen jezelf helemaal uitdossen met make-up en andere accessoires en bij jezelf een glitter tattoo zetten.

Als knutselactiviteit gaan jullie een shirt helemaal pimpen tot je eigen creatie. Wanneer jullie helemaal klaar zijn, mogen jullie gaan optreden met je eigen favoriete muziek.

Jullie mogen hiervoor een echte heuse microfoon gebruiken.

Dit is erg leuk voor meiden vanaf 8 jaar. Graag zelf de shirts meenemen. De kinderen kunnen natuurlijk ook zelf een shirt meenemen. Dit moeten wel effen shirts zijn.

Kosten voor dit feestje zijn € 17,00 p.p. 

 

Kookfeestje:

Hoe leuk is dit? Samen met je vriendinnen gezellig lekker kletsen, muziek luisteren maar vooral lekker kokkerellen. 

Jullie starten deze middag met drinken en een etagere vol lekkers. Tijdens het  snoepen kunnen de cadeautjes worden uitgepakt. Vervolgens krijgen jullie allemaal een receptenboekje waar jullie deze middag mee aan de slag gaan. De jarige mag het boekje mee naar huis nemen, zodat het thuis nog eens rustig gekookt kan worden. Jullie maken deze middag 6 gerechten, waaronder pizza en appeltaart tortilla's. 

Wanneer de gerechtjes in de oven staan gaan we met elkaar een knutsel maken die aansluit bij de leeftijd en samenstelling van de groep. Tussendoor zijn er voldoende momenten om even met elkaar lekker gek te doen, zo kan er even lekker gedanst en gezongen worden. Maar is er ook ruimte om buiten te spelen. 

Voor dit feestje moet de groep uit minimaal 8 kinderen met een leeftijd vanaf 8 jaar.  De voorkeurs dag voor dit feestje gaat uit naar de zaterdag. Dit feestje duurt namelijk ruim 4 uur!

Kosten voor dit feestje zijn €19,95 p.p.

 

Voor de kinderfeestjes kan er gekozen worden uit de volgende knutsel activiteiten:

Heeft uw kind een specifieke wens voor een feestje, dan kunt u dit altijd aan ons kenbaar maken. We kijken dan samen hoe we aan de wensen van uw kind kunnen voldoen.


 • Krijtbord maken met decoupage papier, en foam clay (vanaf 7 jaar)
 • Sieradenkistje of zwaard versieren met foam clay ( vanaf 5 jaar
 • Gereedschapskoffer schuren, spijkeren en verven ( vanaf 8 jaar )
 • Unicorn versieren met foam clay en glitters ( vanaf 6 jaar )
 • Maak en vul je eigen snoeppot (vanaf 7 jaar)
 • Bling je shirt met hotfix steentjes (vanaf 7 jaar)
 • Spiegel versieren (vanaf 5 jaar)
 • Schatkist versieren met foam clay (vanaf 5 jaar)
 • Pimp je eigen vogelhuisje (vanaf 7 jaar)
 • Maak je eigen weekplanner ( vanaf 9 jaar )
 • Ontwerp je eigen Dino met verf en decoupage (vanaf 6 jaar )
 • Spaarpot versieren met foam clay (vanaf 5 jaar)


 

 

Hoe gaat het bij ons in zijn werk?

Wanneer u ervoor kiest om bij ons het kinderfeestje te vieren, dan hoeft u er alleen maar voor te zorgen dat u met de kinderen op onze locatie komt.

Van het ontvangst tot aan het toetje regelen wij.

Een kinderfeestje duurt ongeveer 3 tot 3.5 uur. 

Echter houd ik hierbij meer het enthousiasme van de kinderen in de gaten dan de klok, het feestje kan dus uitlopen.

U kunt bij ons een keuze maken uit reguliere feestjes en themafeestjes.

Alle feestjes zijn incl. verjaardagtasje gevuld met lekkers voor ieder kind staat een tasje klaar, mini workshop en avondeten. En een klein cadeautje voor iedereen!

 

 Voorbeeld thema feestje:

 • Cadeautje voor de jarige.
 • Knutselactiviteit naar keuze.
 • Spelletjes in de mini disco en buiten spelen in de aangrenzende speeltuin.
 • Schminken/glitter tattoo en natuurlijk verkleden.
 • Avondeten, frietjes met mini snacks of pannenkoeken of pizza 
 • Een kleinigheidje voor iedereen om mee naar huis te nemen.

Prijs € 17,00 p.p

 

Bij ons betaald u enkel en alleen voor de kinderen. U eet en drinkt gezellig mee met de kinderen, hiervoor worden geen kosten in rekening gebracht!

Mocht uw kind of een van de uitgenodigde kinderen een allergie hebben, laat ons dit dan weten. 

Wij passen het e.e.a. dan aan zodat het voor iedereen een geslaagd feestje word.

Bij droog weer kan er buiten, tegen vergoeding een springkussen geplaatst worden. Hiervoor word er 10,00 extra in rekening gebracht. Uiteraard word er bij de keuze van het springkussen rekening gehouden met de wensen en de leeftijd van de kinderen.

Wanneer de kinderen buiten gaan spelen, willen we graag dat er één ouder buiten aanwezig is om toezicht te houden. 

Een ongeluk zit immers in een klein hoekje…